Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fredag den 13. juli 2018 købte Kirsten og Lars Svensen Hostrups Hotel. Straks trak de i arbejdstøjet og gik i gang med en gennemgribende renovering med respekt for bygningens historie. Nu er renoveringsprojektet indstillet til en af landets fornemste arkitektpriser, Renoverprisen. Det skriver JydskeVestkysten.

Syv kriterier er afgørende for at komme i betragtning til prisen: eksempelværdi, energikrav og bæredygtighed, samarbejde, brugskvalitet, bidrag til omgivelser, økonomi og værdiforøgelse samt udførelseskvalitet. Vinderprojektet modtager en pris og 100.000 kr. til en fest for alle dem, der har været involveret i projektet.

Prisen uddeles hvert år i tre kategorier, henholdsvis bolig, institution og erhverv. Det Realdania og Grundejernes Investeringsfond, der står bag Renoverprisen.

Læs hele historien på jv.dk

Her er planerne for historisk hotel

Vægge, gulve og lofter bliver revet ned, og alt inventar udskiftes. Den gennemgribende renovering af det historiske hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro vil præge omgivelserne i mindst et år endnu.

Log ind