Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jørgensens Hotel i Horsens er blevet en del af Danmarks største hotelkæde, Small Danish Hotels. Det fremgår af en pressemeddelelse fra kæden.

Det totalrenoverede boutiquehotel ønsker at positionere sig stærkere og nå nye segmenter på både det danske og det internationale marked. Hotellet passer godt med de knap 70 kroer, hoteller, slotte og badehoteller i den landsdækkende kæde, mener Birger Baunhøj Sørensen, der er direktør for Byens Hotel, der omfatter Jørgensens Hotel.

Jørgensens Hotel er et stilfuldt byhotel og ligger i en historisk bygning præget af den lokale kultur og arkitektur. Hotellet har gennemgået en omfattende restaureringsproces, der førte det knapt 300 år gamle Lichtenbergske palæ tilbage til fordums elegance og blev i 2021 nomineret til Renoverprisen.

Hotellet rummer 59 værelser indrettet med nordisk minimalisme, Restaurant Eydes, en café og en vinbar samt selskabslokaler og møde- og konferencefaciliteter.

Small Danish Hotels råder over 3.700 værelser fordelt over hele Danmark.

Fik smugkig på dansk kædes kommende hotel

De gæster, som trodsede den silende regn og tog til rejsegilde på rastepladsen Recharge City, fik et smugkig på Zleep Hotel Horsens, hvor man vil forsøge at imødekomme en særlig efterspørgsel.

Log ind