Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hilding Hvid har haft travlt hele sommeren, rigtigt travlt. Kunderne er vendt tilbage efter den to år lange coronakrise, og den rutinerede kroejer har kogt, stegt og kørt service for sine gæster som aldrig før. Men der er skår i glæden. Skår, der i værste fald kan koste Hotel Gjerrild Kro livet, efter 35 år i Hilding Hvids ejerskab, fortæller TV2 Østjylland.
I år har Hilding Hvid indtil videre brugt 170.000 kroner på strøm. Det er 115.000 kroner mere end samme tid sidste år, fortæller.
HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, fortæller, at billedet er det samme for mange af erhvervets virksomheder.
”Der er ingen tvivl om, at der vil være nogle virksomheder, der først har haft to hårde år med corona, og så oplever høje omkostninger nu. Og det kan i sidste ende betyde, at de må dreje nøglen om,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025