Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Syv måneder efter, at Kirsten Ladehoff lukkede for ølhanerne i Kupéen i Nørre Aaby og satte stedet til salg for 1,6 millioner kroner, er der nu omsider udsigt til nyt liv i det vestfynske værtshus. Ejendommen er netop blevet lejet ud til det fynske restaurationsselskab CG Invest, der står bag omkring 20 værtshuse i Jylland og på Fyn, skriver JV.dk. CG Invest ApS er ejet af odenseaneren Christian Thiel Gørtz.

Firmaet enten køber eller lejer de pågældende restaurationer og driver dem videre med en forpagter på. CG Invest har en skriftlig forkøbsaftale med Kirsten Ladehoff.

”Men vi ser lige tiden an og har i første omgang lejet ejendommen på en uopsigelig aftale, som vi kommer ud af om to år, hvis det mod forventning ikke skulle vise sig at være en god forretning. For det tror vi selvfølgelig på, det er,” siger Rune Tolstrup, der er ansat hos CG Invest.

Læs hele historien her.

 

Ikonisk værtshus sat til salg

Står du på spring for at drive en beværtning i Nexø, er muligheden der nu. Bornholms Erhvervsmægler har nemlig fået Den Gyldne Hane til salg, skriver Tidende.dk.

Hotelbaren skal være lokales stamværtshus

Da Peak 12 Hotel åbnede i Viborg i august, var det med en bar koblet sammen med receptionen. Bar Floras barchef Jesper Skov har da også fundet sit forbillede i England, fortæller han til Politiken.

Log ind