Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Aarhus-restauratør Allan Thallaug kan se tilbage på et par hårde år. Først var der coronanedlukninger, og så kom inflation og energikrise med stigende regninger på både råvarer, strøm og varme. Allan Thallaug er ekstra hårdt ramt, skriver Jyllands-Posten.
Ud over Restaurant Komfur i Guldsmedgade ejer han også restauranterne Mellemrum på Fredens Torv og Ombord i Jægergårdsgade. Desuden driver han Thorsager Forsamlingshus. Et hurtigt kig i ordrebogen giver heller ikke anledning til optimisme.
”Der er ikke helt så meget, som der plejer at være på den her tid af året. Men det er ikke katastrofalt. Det er det til gengæld med elregningen,” erklærer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024