Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En ledestjerne er på vej til at blive slukket i Kolding. En ledestjerne i form af gourmetrestauranten Bror Ditlev, som den 17. september lukker og slukker efter fire år, og som med deres niveau inden for gastronomien må antages at være en af de førende restauranter i Kolding, skriver JV.dk.

Morten Hohn, der er ekstern madanmelder for JP Vejle, og som derved kender til madscenen i både Kolding og Vejle, er ærgerlig på Koldings vegne.

”Man kan se, at Vejle har to restauranter med Michelinstjerner og derudover et stort og varieret udbud, som er ret vildt for en by på Vejles størrelse. Kolding har mange gode cafeer, og også stadig fine spisesteder, men der er ikke nogen, som er toppen af poppen. For at skulle være det, kræver det en lokal efterspørgsel for den type madoplevelser. Det er en skam, når nogen satser på gode produkter og madoplevelser, som Bror Ditlev gør, at der så ikke er kunder nok til det. Det undrer mig, for Kolding burde kunne få succes på den gastronomiske scene. I mine øjne betyder Bror Ditlevs lukning, at der nu enten bliver plads til andre på Koldings madscene, eller at der i en periode vil være stilstand omkring at få en gastronomisk oplevelse i byen,” siger Morten Hohn.

Læs hele historien her.

Log ind