Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med en ny direktør, Johanne Bugge, i spidsen for Destination Himmerland, er det med begejstring at Jane Andersen, Hotelchef i Himmerland Resort overtager formandsposten i destinationen. Det skriver Fjordavisen.nu.

Med en baggrund som tidligere hotelchef hos Comwell Rebild Bakker, barnefødt i Mariagerfjord Kommune og nu i jobbet som hotelchef hos Himmerland Resort i Vesthimmerland, har Jane Andersen et rigtig godt kendskab til hele Himmerland.

”Vi har mange unikke oplevelser i vores lokalsamfund, samtidig med at vi kan levere et turistprodukt med virkelig høj kvalitet. Med den smukke natur i Rold Skov og Rebild Bakker, vandet ved Mariager Fjord, Limfjorden og Kattegat samt handelslivet i destinationens mange gode byer, så er der grundlag for at give vores gæster fantastiske, nærværende oplevelser,” udtaler Jane Andersen.

Læs hele historien her.

HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på fire år

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

Log ind