Store elregninger oven i flere års vigende besøgstal koster nu tre af Gorms pizzarestauranter livet. Det drejer sig om restauranterne i Roskilde, Kolding og Horsens, skriver FødevareWatch.dk.

”Knapt er vi kommet ud af én krise, før en ny har overtaget, og den aktuelle situation har tydeliggjort behovet for en revurdering af vores hidtidige markedsstrategi. Restaurationsbranchen er ramt af the perfect storm med afbetaling af corona-lån, samtidig med at energi- og råvarepriserne er steget voldsomt,” siger Christian Madsen, som er adm. direktør i Gorms en pressemeddelelse.

Gorms har indtil nu drevet 13 restauranter, og med de tre lukninger ender kæden med at have ni restauranter i det, de selv kalder for ”Gorms-familien.”

Læs hele historien her.

Nye butiksåbninger hæver toplinjen i Dominos danske forretning

Syv nye butiksåbninger har hjulpet Dominos og dets danske aktiviteter med at hæve toplinjen i seneste regnskab. Det danske selskab bag pizzakæden, Ausmark ApS, er ejet af Den australske koncern Dominos Pizza Enterprises, som købte selskabet efter dets konkurs i 2020, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind