Store elregninger oven i flere års vigende besøgstal koster nu tre af Gorms pizzarestauranter livet. Det drejer sig om restauranterne i Roskilde, Kolding og Horsens, skriver FødevareWatch.dk.

”Knapt er vi kommet ud af én krise, før en ny har overtaget, og den aktuelle situation har tydeliggjort behovet for en revurdering af vores hidtidige markedsstrategi. Restaurationsbranchen er ramt af the perfect storm med afbetaling af corona-lån, samtidig med at energi- og råvarepriserne er steget voldsomt,” siger Christian Madsen, som er adm. direktør i Gorms en pressemeddelelse.

Gorms har indtil nu drevet 13 restauranter, og med de tre lukninger ender kæden med at have ni restauranter i det, de selv kalder for ”Gorms-familien.”

Læs hele historien her.

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind