Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I Ribe har man besluttet at lave et samlet tilbud med Ribe Fritidscenter, et kommende udvidet svømmebad, Riplay Legeparken og et Danhostel Ribe, og visionen for Ribe Fritidscenter baner vejen for endnu mere udvikling de kommende år, skriver Rykindribe.dk.

Aftalen betyder, at Claus Pedersen træder ud af sin forpagteraftale af Danhostel Ribe og går fuldt ind i rollen som direktør for den samlede virksomhed Ribe Fritidscenter, Ribe Svømmebad og Danhostel Ribe fra januar 2023.

”Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle Ribe Fritidscenter og jeg gør det med ydmyghed over for den gode udvikling, som der har været igennem flere år. Jeg kender huset og personalet og ser frem til sammen med dem at udvikle det endnu mere. Jeg glæder mig til samspillet med foreninger og brugerne og noget af det første jeg vil gøre, er at få etableret en god dialogkultur med brugere, foreninger og det gode personale om, hvor det er vi skal videreudvikle os. Det er den metode, som jeg med god erfaring har brugt igennem mange år i mine forskellige jobs – senest her med mit fantastiske personale på Danhostel,” siger Claus Pedersen

Læs hele historien her.

Log ind