Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mezli hævder at være verdens første fuldt automatiserede restaurant, og bliver sandsynligvis kun den første af en lang række, skriver Restaurant-hospitality.com.
Det San Francisco-baserede to-go køkken blev opfundet af Stanford-ingeniører, og i modsætning til mange andre restaurantrobotter kan Mezlis automatiseringssystem klare det meste uden menneskelig indblanding.
Mezlis kok, Eric Minnich, har skabt en menu med sunde middelhavsbowls, og hver dag tilbereder hans team ingredienserne i et køkken og afleverer dem i restaurant, før den åbner for dagen.
Gæsterne bestiller deres mad ved en touchscreen. Bag kulisserne samler robotter indholdet i bowlen efter gæstens ønske ved at opvarme ingredienserne, som delvist er blevet tilberedt af Eric Minnich og hans team. Robotterne tilføjer saucer, toppings og garniture; og placerer derefter bowlen i et skab, hvorfra gæsten kan afhente sin mad sammen med eventuelt tilbehør og drikkevarer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025