Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Dragsholm Slots køkkenchef Jeppe Foldager har i samarbejde med vingummiproducenten Wally and Whiz udviklet en ny variant af det veganske og glutenfri slik; en lakridsvingummi drysset med citrontimian og citronverbena, der går under navnet Signature Edition #6, samt udvalgt en Wally and Whiz Favorit med pink grapefrugt og abrikos.

Wally and Whiz’ fokus på de rene og naturlige smage matcher på perfekt vis den filosofi, der gennemsyrer slotskøkkenet – og som der blandt andet er fokus på i Dragsholm Slot Gourmet, der siden 2017 har haft en stjerne i spiseguiden Michelin Nordic.

”På Dragsholm Slot arbejder vi utroligt meget med rene og naturlige smage og prøver hele tiden at udfordre os selv i forhold til at finde på nye af slagsen. Wally and Whiz er en spændende virksomhed, fordi de producerer naturligt kvalitetsslik og ikke går på kompromis med deres værdier, hvilket jeg kan genkende fra mit eget arbejde,” udtaler Jeppe Foldager og fortsætter:

”Personligt elsker jeg citronverbena og citrontimian, det er nogle af de pikante urter, vi ofte bruger i slotskøkkenet, og så kan jeg godt lidt kombinationen af citron og lakrids, så den smagsvariant var oplagt. Blandt Wally and Whiz’ smagsvarianter er Pink grapefrugt med abrikos min favorit. Det er en fantastisk kombination af bitter og sød – den smager bare virkelig godt”

Salget af Signature Edition #6 støtter Danske Hospitalsklovne, fordi det er et virkelig godt formål. Klovnene skaber glæde i hverdagen hos syge børn og deres pårørende. Ingen forældre ønsker, at deres barn skal blive ramt af alvorlig sygdom og blive indlagt på hospitalet – det er en svær situation, og her kan klovnene være med til at skabe lys, lyder det fra køkkenchefen.

Restauranter og fagforening i åbent opgør

To kendte restaurantkæder og en Michelin-restaurant på sjællandsk slot får hård kritik af 3F for løndumping. Arbejdsgiverne har en helt anden opfattelse af virkeligheden.

Paradis og Homemate går sammen efter forløb med rekonstruktion

Paradis Is har haft nogle hårde år, som de nu kan lægge bag sig. Det skriver medejer af Paradis Danmark Jan Steenhard i en pressemeddelelse, hvor det annonceres, at de i en rekonstruktion har fundet sammen i et nyt samarbejde med måltidsselskabet Homemate, fortæller FødevareWatch.dk.

Log ind