Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er ingen tvivl om, at de stigende elpriser gør ondt på særligt mindre erhvervsdrivende såsom købmænd, slagterbutikker og bagerforretningen. I Blokhus har Rasmus Hundrup, der driver Iscafeen Blokhus og Iscafeen By The Sea, set sig nødsaget til at opkræve et gebyr for hver ekspedition, der foretages, skriver Nordjyske.
Eksempelvis koster det kunden tre kroner ekstra, hvis købet er mellem 0-49 kroner, lyder købet på et beløb mellem 50-149 kroner, koster det seks kroner ekstra i energitillæg mens køb, der overstiger 150 kroner, bliver tilført et ekstra tillæg på ni kroner. HORESTA fortæller generelt om energitillæg.
”Det står virksomhederne frit for, om de vil vælge at lægge et tillæg på regningen. Det er dog vigtigt, at de tydeligt informerer kunderne om beslutningen, og så skal tillægget kunne begrundes og forsvares, siger Kaare Friis Petersen, erhvervsjuridisk chef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025