Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter 15 år på bureausiden med en projektbaseret tilgang til en bred vifte af kunder og brands, skifter tidligere Executive Director i mediebureauet dentsu X, Louise Knox Martin, nu til virksomhedssiden som ny Group Marketing Director i Bellagroup.

Gruppen tæller Bella Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen Marriott Hotel og AC Hotel Bella Sky inkl. skybar-restauranten Sukaiba, samt egne eventformater som Bogforum.

”Louise er den helt rette til at bygge videre på den nye retning, vi har udstukket for Bellagroup. Vores mission om at blive endnu bedre til at udnytte synergierne mellem venues og hoteller er ikke kun et spørgsmål om drift, men også om den samlede fortælling, vi går til markedet med. En fortælling om hospitality i bred forstand, der med internationalt format er med til at sætte København på verdenskortet som en uundgåelig destination både for privatturisme og de største erhvervsarrangementer,” siger CEO, Christian Folden Lund. 

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind