Tarteletten er i den grad i centrum i den nyåbnede restaurant Tartel i Rødovre Centrum. Faktisk er der ikke andet spiseligt på menukortet, men til gengæld kan gæsterne også se frem til at blive mætte på gode oplevelser og underholdning fra syngende tjenere. Tartel er nemlig ikke som restauranter er flest. Den nye børnevenlige familierestaurant er på mange måder helt sin egen, skriver SN.dk.

Det er mere end syv år siden, at 29-årige Oskar Herrik Nielsen fik idéen til restaurantkonceptet, der så vidt vides ikke tidligere er set på hjemlige breddegrader. Med syngende medarbejdere, en stor bage-karrusel og tarteletsovs i lange baner, er det Oskar Herrik Nielsens ambition at den gamle klassiker skal blive en hverdagsfavorit.

”Det er en ældgammel spise, som jeg vil forsøge at løfte op og gøre moderne på en sjov måde. Det er hård konkurrence at konceptualisere en gammel ret, som alle kender fordi deres mormor eller bedstefar har haft en god opskrift. jeg håber, at vi bare kan lave en opskrift der er halv så god, og hvis jeg ikke kan lave en tartelet, som mormor lavede den, så kan jeg i hvert fald lave en tartel. For en tartel er en moderne udgave af tarteletten. Den kan spises i hånden og på farten. Den er helt sin egen,” fortæller Oskar Herrik Nielsen.

Læs hele historien her.

Log ind