Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Benjamin Rosendal Mosskov fra Restaurant Værdsat har lige åbnet Restaurant Vestergade. Han har givet Odense en smørrebrødsfestival og tryllet Pianobar om til et smørrebrødsmekka. Sammen med sin kæreste har han tilmed startet et nyt vegansk madkoncept i byen, YesVeGan, og på tegnebrættet har han et nyt junkfood- sted i Odense. Alt dette har han sat i værk i løbet af kun 2 år, skriver otwn.dk.
Der er nogle helt særlige grunde til, at Benjamin bliver ved med at berige byen med nye madoplevelser. Udover at han brænder for at forkæle odenseanernes smagsløg, så åbner han restauranter for at gøre en forskel.
Efter femten års misbrug krydret med stress og angst, har han besluttet sig for at hjælpe andre, der har det svært. Den mission startede han derfor med at åbne Restaurant Værdsat for to år siden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024