Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens bliver det med en intern mand ved roret, nemlig nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup. Maria Munkebo, MeetingDesign Chef på Kellers Park overtager posten som hoteldirektør på det smukke spahotel.  

”Med sine lidt over 20 år i Comwell er det en erfaren profil, vi sætter i spidsen for Bygholm Park. Frederik kommer med en stærk F&B baggrund, der skal bidrage til arbejdet med at udvikle nye koncepter og skabe lækre spiseoplevelser for vores gæster, sammen med den øvrige organisation. Derudover har Frederik stor erfaring med renoveringsprojekter, hvilket er en styrke i forhold til de markante renoveringsplaner vi har lagt for Bygholm Park,” siger koncernchef Peter Schelde.

Frederiks mangeårige erfaring med hoteldrift i Comwell skal være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af Comwell Bygholm Park bl.a. på F&B med udvikling af nye koncepter men også i forbindelse med den planlagte renovering af hotellet.

Læs hele historien her.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Hotel henter ny direktør hos konkurrent

Comwell Hotels har fundet en ny direktør til sit hotel i Korsør, som man har hentet hos Scandic. Den nye direktørs erfaring kommer til at tilføre ny værdi til hotellet som konferencested, lyder det.

Log ind