Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantbranchen har længe råbt højt om problemer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet. Den danske gastronomiske scene går glip af talent, der ikke gider vente et halvt år på sagsbehandling, når de hurtigt kan starte arbejde op i et nærliggende land, der også er med i ræset om at være bedst på innovation og gastronomi, skriver FødevareWatch.dk.
Det mener politisk direktør i HORESTA, Kristian Nørgaard, i forlængelse af deres netop udgivede 10-punktsplan på området til politikere.
”Vi er gået igennem en hel valgkamp, hvor alle har talt om arbejdskraft, men ingen kommer med nogen løsninger. Vi prøver at tænke nye tanker, i stedet for vi altid kommer tilbage til beløbsordningen, fordi den står bare i stampe på spørgsmålet, om den er for høj eller for lav”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tennisikon i ny storinvestering af Joe & The Juice: Vil åbne egne butikker
18-12-2025
-
Visit Denmark-direktør skal styrke turismens stemme i Europa
18-12-2025
-
Aarhus halverer erhvervsturisme-støtte midt i hotelboom
18-12-2025
-
Erkender ulovlig støtte til Arena Næstved: HORESTA kræver handling i hele Danmark
18-12-2025
-
HORESTA: EU-regler bør følges op med skarpere krav til Airbnb
18-12-2025
-
Dining Week 2026: Hele landet dækkes op til gastronomisk festival
18-12-2025
-
HORESTA kritiserer forslag om at bremse hotelvækst i Indre By
18-12-2025
-
Norrlyst overtager fuldt ejerskab af bagerivirksomhed
18-12-2025
-
Luksusturismen vokser markant i Danmark og Sverige
18-12-2025