Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantbranchen har længe råbt højt om problemer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet. Den danske gastronomiske scene går glip af talent, der ikke gider vente et halvt år på sagsbehandling, når de hurtigt kan starte arbejde op i et nærliggende land, der også er med i ræset om at være bedst på innovation og gastronomi, skriver FødevareWatch.dk.
Det mener politisk direktør i HORESTA, Kristian Nørgaard, i forlængelse af deres netop udgivede 10-punktsplan på området til politikere.
”Vi er gået igennem en hel valgkamp, hvor alle har talt om arbejdskraft, men ingen kommer med nogen løsninger. Vi prøver at tænke nye tanker, i stedet for vi altid kommer tilbage til beløbsordningen, fordi den står bare i stampe på spørgsmålet, om den er for høj eller for lav”.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025