Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden februar 2017 har restaurant Ti Trin Ned haft en fin rød plakette hængende lige under navnet på deres restaurant i Kanalbyen. Plaketten er hædersbeviset på, at restauranten er optaget i den for restauratører eftertragtede Michelinguide, skriver frdb.dk.

Da Mette og Rainer Gassner forlod restauranten lørdag, hang plaketten på sin plads. Da de mødte ind onsdag efter restaurantens lukke dage, var deres røde Michelin-plakette væk. Den er blevet skruet af restaurantens facade.

”Øv! Vi har haft natlige gæster og vores fine, røde Michelin plaquette er forsvundet fra facaden. Det er vi virkelig kede af, står der i et opslag på siden. Har du den liggende på dit bord, så smut lige ned forbi Toldkammeret i nattemørket og læg den ved døren med 'tak for lån', så klarer vi resten,” skriver de på Facebook.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

Log ind