Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nye tider er på vej for Københavns undergrundstechnomiljø. Fredag aften åbner Den Anden Side – en ny, stor technoklub. Den er efterfølgeren til den særegne natklub Ved Siden Af, der siden 2018 har spillet en afgørende rolle for revolutionen af byens natteliv og har vendt det internationale elektroniske musikmiljøs øjne mod byen, skriver Soundvenue.dk.

For få uger siden lukkede Ved Siden Af dørene i for sidste gang, og eventyret forsætter i nye historiske lokaler. Sebastian Ayala Henriksen, der er en del af holdet bag, lover, at vi nu får en bedre og større natklub:

”I de sagnomspundne lokaler under Palads-biografen, der husede Nordens måske første og største disco- og rockklub ’Daddy’s Dance Hall’ i 70’erne og 80’erne, åbner vi den nye natklub med navnet Den Anden Side. Jeg har beskæftiget mig med night life i snart 16 år, og jeg kan ikke se noget, der skulle trække det nye sted ned i forhold til ’Ved Siden Af’. Det er kun et upgrade og intet andet,” fortæller Sebastian Ayala Henriksen.

Ved Siden Af var blandt andet kendt for at insistere på en nultolerancepolitik over for diskrimination og krænkelser, i et forsøg på at bidrage til de nye standarder for, hvordan man skal drive en natklub med fokus på diversitet, repræsentation og grænseoverskridende adfærd.

Læs hele historien her.

Rekom introducerer nyt franchisekoncept

Sydeuropæisk afterski-kultur er kernen i det nye barkoncept udtænkt af barkoncernen Rekom. Franchisekonceptet skal udbredes i både Danmark og udlandet. Første to barer åbner i 2024.

Log ind