Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Syv nye butiksåbninger har hjulpet Dominos og dets danske aktiviteter med at hæve toplinjen i seneste regnskab. Det danske selskab bag pizzakæden, Ausmark ApS, er ejet af Den australske koncern Dominos Pizza Enterprises, som købte selskabet efter dets konkurs i 2020, skriver FødevareWatch.dk.

Dominos danske forretnings bruttofortjeneste endte med at stige med 52 pct. i det skæve regnskabsår 2021/22, og den er dermed vokset fra 43,6 mio. kr. i 2020/21 til 66,7 mio. kr. i indeværende regnskabsår.

Helt så positivt ser det dog ikke ud for bundlinjen, der er faldet med knap 800.000 kr. fra næsten 2 mio. kr i forhenværende regnskabsår til 1,2 mio. kr. i år. I ledelsesberetningen fremgår det, at man er tilfreds med resultatet og ser gode fremtidsudsigter.

Læs hele historien her.

Norrlyst Koncernen åbner nyt restaurantkoncept

Norrlyst Koncernen er stolte af at præsentere Abigail, der er det nyeste restaurantkoncept, som skal sætte nye standarder for eksklusivitet og innovation på den københavnske restaurantscene.

Restaurantkæde udvider: - Nu rykker de udenfor København

Den 19. juli klokken 8.30 åbner Mad & Kaffe en ny restaurant i Lyngby Storcenter. Med udeservering på Klampenborgvej bliver denne restaurant den fjerde i rækken, som ejerne bag konceptet kan byde deres gæster velkommen til.

Log ind