Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michelin-restauranten Frederikshøj tilbyder mad og gaver til udsatte familier, der har brug for en håndsrækning til at komme igennem julen. Det fortæller stjernekokken Wassim Hallal til TV2 ØSTJYLLAND.

”Der har været stor efterspørgsel på julehjælp de år, vi har tilbudt det. Men i år er efterspørgslen meget mere voldsom, end den plejer at være. Vi kan tydeligt mærke, at folk er ramt af krisen,” siger Wassim Hallal.

Derfor har Wassim Hallal også spurgt sine samarbejdsparterne bag julehjælpen, om de i år er klar på at fordoble det beløb, de bruger på tiltaget, så flere end normalt kan få hjælp. Det har de sagt ja til, så det betyder, at omkring 150 familier kan få hjælp i år.

Læs hele historien her.

Danske hotelmøbler skal gøre gavn i Ukraine

Møbler og andet udstyr fra et dansk hovedstadshotel skal fremover gøre livet lidt lettere for både civilbefolkningen i Ukraine og nogle af de indbyggere, som krigen har sendt på flugt.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind