Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Michelin-restauranten Frederikshøj tilbyder mad og gaver til udsatte familier, der har brug for en håndsrækning til at komme igennem julen. Det fortæller stjernekokken Wassim Hallal til TV2 ØSTJYLLAND.

”Der har været stor efterspørgsel på julehjælp de år, vi har tilbudt det. Men i år er efterspørgslen meget mere voldsom, end den plejer at være. Vi kan tydeligt mærke, at folk er ramt af krisen,” siger Wassim Hallal.

Derfor har Wassim Hallal også spurgt sine samarbejdsparterne bag julehjælpen, om de i år er klar på at fordoble det beløb, de bruger på tiltaget, så flere end normalt kan få hjælp. Det har de sagt ja til, så det betyder, at omkring 150 familier kan få hjælp i år.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind