Siden 1. august har Mathias Cho drevet caféen Mama Moss i Nørresundby. Han kendte dog allerede stedet ret godt, da han sammenlagt havde arbejdet fire år i caféen, før han overtog tøjlerne, skriver Aalborgnu.dk.

Mathias er ikke i tvivl om, hvad der kendetegner Mama Moss.

”Vores koncept er, at det skal være nede på jorden. Det er meget uformelt, der er højt til loftet og alle er velkomne. Man behøver ikke komme i sit fineste tøj, man kan bare droppe ind fra gaden,” siger han.

Mathias har ikke ændret på caféens grundlag, siden han overtog den, men han har ændret åbningstiderne. Han havde gået med tanker om, hvordan han kunne skabe en bedre omsætning i caféen, og han kom frem til, at han ville holde caféen åbent om aftenen.

Læs hele historien her.

HORESTA om kontant afregning: ”Giv os frihed til at sige ’nej tak’”

For mange hoteller og restauranter er det omkostningstungt og ressourcekrævende at modtage samt håndtere kontanter. Derfor har HORESTA i fællesskab med flere end 150 af branchens virksomheder i dag indrykket en annonce i Børsen med budskabet om, at det skal være frit for virksomhederne at afvise kontanter i alle døgnets timer, hvis den enkelte forretning ønsker det.

Pincho Nation klar med nye restauranter i 2023

Pincho Nation har i november åbnet to nye restauranter i Danmark. Begge steder er man kommet godt fra start takket være en stor lokal opbakning og interesse. Blandt andet havde 2.700 i Aalborg og 1.900 i Randers skrevet sig op på prebooking-lister, hvor de kunne få adgang til at booke bord en uge før åbning.

Log ind