Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Familien Davidsen har serveret smørrebrød til danskerne i 130 år. Men siden 'Restaurant Ida Davidsen' i marts 2021 opsagde lejemålet i Store Kongensgade i København og lukkede butikken, har der været stille omkring smørrebrødsdynastiet, skriver TV2 Lorry.
Og det er der en grund til. For planerne er sat i bero, forklarer Oscar Davidsen Siesbye, der er søn af den kendte smørrebrødsjomfru Ida Davidsen, og selv er femte generation Davidsen, der har levet af at lave smørrebrød.
”Det ser ikke så godt ud. Jeg er meget afventende, hvad der sker med hele verdenssituationen, fødevarepriser, lavkonjunktur, inflation, energipriser, alt sammen dårlige arbejdsbetingelser for restauratører, siger han til TV 2 Lorry.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025