Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Allan Schultz var en af de bærende kræfter bag nogle af Københavns største gastronomiske institutioner i 1990’erne og 2000’erne blandt andet som en af drivkræfterne bag Københavns absolutte in-sted KONRAD og som køkkenchefen, der satte retningen for Café Victor, skriver MigOgKbh.dk.
Efter knap et årti væk fra gastronomien vender københavnerkokken nu tilbage med den ambitiøse restaurant Parsley Salon, som åbner tirsdag 8. november på Hellerup Parkhotel.
”Efter nogle år med Dagens Måltid (nu Homemate) kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til at komme tilbage til fine dining. Jeg overtog lokalerne til Parsley Salon lige inden Corona, så mens jeg ventede på, at det hele normaliserede sig, startede jeg projektet ”Legendernes Aften”, hvor jeg inviterede branchens legender.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025