Pia E. Voss er nyudnævnt direktør i HORESTA, og hun udgør sammen med Kristian Nørgaard, politisk direktør, og Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør, den nye direktion, skriver FødevareWatch.dk.

”Du sidder foran tre personer, der brænder for det her og så gerne vil. Jeg oplever ingen uro og ingen usikkerhed om, hvor man er og skal hen,” siger Pia E. Voss.

Jeppe Møller-Herskind fortæller, at han oplever, at man i HORESTA - på samme måde, som Roskilde Festival har ”orange feeling” - har en ”HORESTA-følelse”, der understreger den ro og det sammenhold, man har i organisationen:

”Og det er der, fordi man har været igennem så meget sammen, og fordi man holder sammen - ikke bare på vegne af branchen, men på vegne af hele huset,” siger den kommercielle direktør.Politisk direktør Kristian Nørgaard fremhæver et eksempel, der i hans øjne indkapsler ”HORESTA-følelsen”:

”Man kan se det på den måde, som vi i HORESTA omtaler branchen på. Vi siger ”vi” - og det er ikke engang noget, folk har fået at vide, de skal sige, når de er ude hos medlemmerne. Det gør folk helt automatisk,” siger han.

Læs hele historien her.

Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023

Vi er trådt ind i 2023. Og den gamle tese om, at nye år byder på nye udfordringer, gør sig i den grad gældende i hotel- og restaurationsbranchen. Børsen har taget temperaturen på branchen og har talt med adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss.

Dagligvarekæde i stort sats: Vil åbne 15 takeaway-steder i landet

Supermarkedskæden Meny vil i løbet af få år etablere 15 nye særlige takeaway-køkkener i nogle af sine forretninger landet over, skriver Børsen. Meny bliver franchisetager hos virksomheden Noahs. Det betyder, at supermarkedet betaler firmaet en pris for at benytte konceptet, opskrifter og brand, mens indtjening, omkostninger og investeringer alene ligger hos Meny.

Log ind