Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Pia E. Voss er nyudnævnt direktør i HORESTA, og hun udgør sammen med Kristian Nørgaard, politisk direktør, og Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør, den nye direktion, skriver FødevareWatch.dk.

”Du sidder foran tre personer, der brænder for det her og så gerne vil. Jeg oplever ingen uro og ingen usikkerhed om, hvor man er og skal hen,” siger Pia E. Voss.

Jeppe Møller-Herskind fortæller, at han oplever, at man i HORESTA - på samme måde, som Roskilde Festival har ”orange feeling” - har en ”HORESTA-følelse”, der understreger den ro og det sammenhold, man har i organisationen:

”Og det er der, fordi man har været igennem så meget sammen, og fordi man holder sammen - ikke bare på vegne af branchen, men på vegne af hele huset,” siger den kommercielle direktør.Politisk direktør Kristian Nørgaard fremhæver et eksempel, der i hans øjne indkapsler ”HORESTA-følelsen”:

”Man kan se det på den måde, som vi i HORESTA omtaler branchen på. Vi siger ”vi” - og det er ikke engang noget, folk har fået at vide, de skal sige, når de er ude hos medlemmerne. Det gør folk helt automatisk,” siger han.

Læs hele historien her.

Log ind