10 elever fra 9. klasse har fået besøg af en lille delegation fra Hotel Nyborg Strand, der skal fortælle om hverdagen som ansat på et af landets største hotel- og konferencecentre. Jan Grimstrup Larsen, der er direktør på Hotel Nyborg Strand, håber, besøget vil få de unge til at vælge et arbejde i restaurationsbranchen, skriver Fyens.dk.
Med sig har han sin restaurantchef, souschef, hotellets ældste tjenerelev og så Balder Weidenhof, der er kokkeelev.
”Servicebranchen er i rivende udvikling. Vi har flere ansatte end før corona, men vi har stor mangel på faglært arbejdskraft. Det handler om at kunne videreføre vores branche og holde det niveau, vi har i dag. Derfor vil vi gerne have mange elever på Nyborg Strand,” siger Jan Grimstrup Larsen, der i skrivende stund både har ledige stillinger som kok og tjenerelev på hotellet.
Det er dog ikke kun derfor, han og hans folk er på besøg på skolen. De vil også gerne myten om dårligt arbejdsmiljø og umulige arbejdstider i restaurantverdenen til livs.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny krise truer: Direktør i HORESTA frygter hårdt 2023
07-02-2023
-
HORESTA: Hotel- og restaurationsbranchen mangler fortsat arbejdskraft
07-02-2023
-
Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen
07-02-2023
-
Stor tilfredshed med restaurant: Flammen står skarpest i Herning
07-02-2023
-
Ny direktør til Alsik Hotel & Spa
07-02-2023
-
Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center
07-02-2023
-
Ibis Styles slår dørene op i København
07-02-2023
-
19-årig odenseaner vinder DM i Skills for kokkeelever
07-02-2023