Præcis som Madmødet 2022 vil der blive afholdt events og aktiviteter med fokus på mødet mellem mennesker og mad, lokale fødevarer og gastronomioplevelser i verdensklasse. Aktiviteterne vil foregå rundt om i de syv kommuner, som udgør Business Region MidtVest, og vil finde sted ude hos de lokale producenter, kulturinstitutioner, restauranter, parker, havne og hvor, der nu må være plads til at vise områdets fødevarer frem.

Madmødet afholdes i dagene 22.-29. maj 2023.

”Når vi vælger at holde Madmødet, så er målet at sætte spot på især fremtidens muligheder i fødevareproduktionen. Det kan vi gøre herfra Midt- og Vestjylland, da vi har både de helt store producenter, de lidt mindre og så huser vi en række innovative virksomheder, som har gode løsninger til den grønne omstilling. De mange kvaliteter vil vi gerne vise frem til både borgere, politikere og resten af verden,” forklarer,” Mads Jacobsen, borgmester i Struer Kommune og formand for Business Region MidtVest.

Madmødets succes i 2022 var i høj grad betinget af at mange virksomheder, organisationer og borgere bød ind med det, de gerne ville vise frem og alverdens afkroge af den store midt- og vestjyske fødevareindustri.

Under Madmødet 2022 blev der afholdt mere end 100 events fordelt rundt i de 7 kommuner i løbet af de syv dage i maj.

Se mere på www.madmodet.dk

Mentaltræning ledte michelinkok til VM-guld

Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.

Badehotel: ”Det lykkedes at skabe gastronomisk perle”

Kort inden 2022 blev forvandlet til 2023 kom Bandholm Badehotel på en liste over de ti bedste steder, som Berlingskes madanmelder havde spist i løbet af året. Det betyder meget for hoteldirektør Allan L. Agerholm, som ønskede at bygge hotellet op om en restaurant af høj klasse, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Bocuse d'Or-vindere blev fejret med rådhuspandekager

En rådhuspandekage på Københavns Rådhus er noget helt særligt, og det er absolut ikke alle og enhver der får lov til at smage sådan en. Men en af de heldige er den nykårede vinder af Bocuse d’Or, Brian Mark Hansen, der fredag blev fejret på Københavns Rådhus.

Log ind