Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Præcis som Madmødet 2022 vil der blive afholdt events og aktiviteter med fokus på mødet mellem mennesker og mad, lokale fødevarer og gastronomioplevelser i verdensklasse. Aktiviteterne vil foregå rundt om i de syv kommuner, som udgør Business Region MidtVest, og vil finde sted ude hos de lokale producenter, kulturinstitutioner, restauranter, parker, havne og hvor, der nu må være plads til at vise områdets fødevarer frem.

Madmødet afholdes i dagene 22.-29. maj 2023.

”Når vi vælger at holde Madmødet, så er målet at sætte spot på især fremtidens muligheder i fødevareproduktionen. Det kan vi gøre herfra Midt- og Vestjylland, da vi har både de helt store producenter, de lidt mindre og så huser vi en række innovative virksomheder, som har gode løsninger til den grønne omstilling. De mange kvaliteter vil vi gerne vise frem til både borgere, politikere og resten af verden,” forklarer,” Mads Jacobsen, borgmester i Struer Kommune og formand for Business Region MidtVest.

Madmødets succes i 2022 var i høj grad betinget af at mange virksomheder, organisationer og borgere bød ind med det, de gerne ville vise frem og alverdens afkroge af den store midt- og vestjyske fødevareindustri.

Under Madmødet 2022 blev der afholdt mere end 100 events fordelt rundt i de 7 kommuner i løbet af de syv dage i maj.

Se mere på www.madmodet.dk

Log ind