Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Corona-nedlukningerne er afløst af ekstrem travlhed på landets konferencecentre, men mange af medarbejderne er væk, og de, der er tilbage, løber rigtig stærkt. Derfor er det måske ekstra imponerende at være blandt de fem nominerede til Årets Konferencecenter 2022, mener direktør Marlene H. Sylvester-Hvid fra foreningen Danske Konferencecentre, der står bag kåringen.

”Det er selvfølgelig positivt, at branchen langt om længe er kommet i gang igen efter at have været helt afskåret fra både gæster og omsætning. Men mange af vores partnere har enorme udfordringer med at skaffe arbejdskraft, og samtidig er de ramt af mange sygemeldinger, fordi coronaen stadig hærger. Der bliver løbet rigtig stærkt,” understreger hun.

Alligevel får mange af konferencecentrene og deres medarbejdere stor ros i de evalueringer, som Danske Konferencecentres partnere skal indsamle hos gæsterne. Udover at blive analyseret og brugt til at skabe fælles forbedringer i branchen danner evalueringerne også grundlag for kåringen af Årets Konferencecenter, som sammenslutningen står bag hvert år.

”Vi kan se i evalueringerne, at vores partnere på trods af udfordringerne formår at yde en imponerende service. Der er altså nogle medarbejdere rundt omkring, som virkelig lægger sig i selen for at give møde- og konferencegæster en god oplevelse,” mener Marlene H- Sylvester-Hvid.

De nominerede til dette års pris som Årets Konferencecenter 2022 er:

Bautahøj Kursuscenter og Hotel

Severin

Hotel Koldingfjord

Pharmakon Konferencecenter

Hotel Vejlefjord

60 år med personlige møder på messer

I går var en ganske særlig for MCH A/S, eftersom det var præcis 60 år siden, at Herning Hallerne åbnede den første håndfuld messehaller på messecentrets nuværende placering på Vardevej.

Hotel Insights i Billund

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Hotel Insights i København

Kl. 9.00 - 13.30

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til 2024.

Log ind