Petter Stordalen, der i rejsebranchen er kendt som ejer af hotelkæden Nordic Choice Hotels og medejer af Nordic Leisure Travel Group med blandt andet Spies og Sunclass Airlines, kaster sig over et nyt forretningsområde, kurser og oplæring, skriver Standby.dk.

Nu er han klar som hovedejer af en nystartet virksomhed, FIDL. Via den går Petter Stordalen ind i markedet for kurs og ikke-formel indlæring. Det sker med brug af spilleteknologi, der leveres som kurser til private og markedet for firmakunder.

I en pressemeddelelse siger Petter Stordalen:

”FIDL er indgangsportalen til morgendagens kursusvirksomhed. Hvad enten man skal tage en bådførerprøve, et truckfører- eller førstehjælpskursus, kan man med FIDL nu spille sig igennem kurset, hvor og hvornår man vil.

Læs hele historien her.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind