Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Trods det faktum, at Eric Vildgaard blev uddannet som kok så sent som for syv år siden, er hans og hustruen Tinas lille, tostjernede restaurant Jordnær i Gentofte på kort tid blevet en af Danmarks og dermed også verdens bedste. En aften her, hvor der praktisk talt er lige så mange ansatte, som der er gæstepladser, koster det samme som på Noma, og der er stort set altid fuldt hus, skriver Berlingske.
Restaurantens position på den internationale scene blev bekræftet forleden uge, hvor Vildgaard var inviteret til at optræde ved Madrid Fusion, som er en af verdens mest betydningsfulde gastronomiske konferencer.
Efter Vildgaards indlæg på scenen foran flere hundrede af verdens førende gastronomer gav han hele ni interviews til internationale medier. Det forstår man godt, for Erics historie er ikke som de fleste andre topkokkes; det er til at se med det blotte øje: Når den store kok træder ind i spisesalen og med sin kolossale hænder, der bærer budskabet H A T E tatoveret over knoerne, serverer en forsvindende lille, sprød og fin krustade med hummer, fornemmer man en fortid, hvor kæmpenæverne blev brugt til anderledes grove og destruktive formål end at skabe forfinet gastronomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025