Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter syv år på posten fratræder John Nylén som adm. direktør for den internationale Espresso House-koncern, skriver virksomheden i en pressemeddelelse, fortæller FødevareWatch.dk.

”Efter en utrolig 18-årig rejse fra at servere min første kaffe som barista i Göteborg til som adm. direktør at overvære vores ekspansion på tværs af Norden og Tyskland, er det nu det rette tidspunkt at introducere den næste generation af lederskab i Espresso House,” siger John Nylén i meddelelsen.

Hans afløser kommer til at blive Anssi Thureson, som indtil nu har været vicedirektør for virksomheden. Anssi Thureson, der startede sin karriere i detailkæden Lidl, har tidligere været adm. direktør for Espresso Houses finske afdeling, hvor han stod for åbningen af 60 butikker, før han i 2020 blev han forfremmet til vicedirektør.

Læs hele historien her.

Fritidsjob giver muligheder

Josefine Boelt Bruhn og Vincent Lundemose begyndte begge i et fritidsjob i Espresso House ved siden af deres skole og har sidenhen arbejdet sig op og udnyttet de mange muligheder for karriere, som kaffekæden tilbyder.

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Log ind