Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter syv år på posten fratræder John Nylén som adm. direktør for den internationale Espresso House-koncern, skriver virksomheden i en pressemeddelelse, fortæller FødevareWatch.dk.

”Efter en utrolig 18-årig rejse fra at servere min første kaffe som barista i Göteborg til som adm. direktør at overvære vores ekspansion på tværs af Norden og Tyskland, er det nu det rette tidspunkt at introducere den næste generation af lederskab i Espresso House,” siger John Nylén i meddelelsen.

Hans afløser kommer til at blive Anssi Thureson, som indtil nu har været vicedirektør for virksomheden. Anssi Thureson, der startede sin karriere i detailkæden Lidl, har tidligere været adm. direktør for Espresso Houses finske afdeling, hvor han stod for åbningen af 60 butikker, før han i 2020 blev han forfremmet til vicedirektør.

Læs hele historien her.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind