Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter to år med nedlukninger i restaurationsbranchen, er der nu investeringsplaner på menuen i Dagrofa Foodservice. Det fortæller adm. direktør Niels Miles Frandsen, der i sidste uge kunne præsentere regnskab for foodservice-virksomheden. Tallene er på både top- og bundlinje uden overraskelse er blevet påvirket af, at deres kernekunder - nemlig restauranterne - havde lukket i store dele af 2021, skriver FødevareWatch.dk.
Det har dog ikke afskrækket direktøren, der har et investeringsbudget for året, som han selv beskriver som ”ambitiøst”. Her er planen, at det digitale univers skal vokse frem mod 2023, og at værdikæden skal i fokus, så rejsen fra lager til kunde bliver så gnidningsfri som muligt.
”Med vores nye digitale platform skal vi være bedre for kunderne – altså restauratørerne, så det er superhurtigt at handle ved Dagrofa. Hurtighed er et behov på markedet, hvor tid og mandskab er en mangelvare, og de efterspørger værktøjer, hvor vi kan hjælpe med det. Derudover skal det bidrage til, at de drifter hurtigere samt inspiration. Det er en markant satsning, men den er nødvendig.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025