Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

”Med de udfordringer vi har stået overfor de seneste par år, er vi glade for, og stolte over, at have præsteret bedre end forventet i 2021 og dét trods underskuddet på bundlinjen. Vi har gennem hele krisen bevaret troen på vores forretningsmodel og i samarbejde med bank, udlejere og øvrige forretningspartnere fundet løsninger med positiv effekt på resultat og cash flow. Ligeledes har vores medarbejdere gjort en kæmpe indsats for at realisere resultatet,” fortæller Zleep Hotels’ administrerende direktør, Peter Haaber, og fortsætter:

”Heldigvis ser vi nu ind i en positiv tendens, hvor vores forventninger til både omsætning og resultat i Q1 og Q2 er indfriet, og samme tendens tegner sig for næste halvår. Resultatet taler godt ind i vores femårsplan, hvori det forventes at markedet frem mod 2024 vil normaliseres.”

Zleep Hotels forventer at have indhentet de COVID-19-relaterede tab ved udgangen af 2025, hvilket blandt andet kædens effektive forretningsmodel, kommende hotelåbninger og en investering i en ny IT-platform skal bane vejen for.

Fortsat turbo på verdens største hotelkoncern

I andet kvartal af sit regnskabsår omsatte Marriott-koncernen for 5,3 milliarder dollars, cirka 38,7 milliarder danske kroner. Det var en stigning på 69,5 procent i forhold til andet kvartal sidste år. Overskuddet steg til 678 millioner dollars, cirka 4,9 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Log ind