Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var en glad og stolt Torsten Vildgaard, der efter mere end fire timers hårdt arbejde i køkkenet kunne hæve Sol Over Gudhjem-trofæet og kalde sig vinder af hovedkonkurrencen i Sol over Gudhjem 2022. Vildgaard modtog en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin blev en flot nr. to, David Fischer fik tredjepladsen og sidste års vinder Andreas T. Møller tog fjerdepladsen.
Vinderen, Torsten Vildgaard, sagde umiddelbart efter konkurrencen:
“Jeg er ovenud lykkelig og glad for at vinde dette års Sol over Gudhjem. Jeg har kæmpe respekt for de andre kokke i feltet, og det var en stor ære at kæmpe med lige præcis dem. Jeg har jo været i branchen i mange år og stillet op i mange konkurrencer, men det er efterhånden nogle år siden. Derfor er jeg selvfølgelig ekstra glad for at vinde i dag. Der er en helt speciel stemning her på havnen, og det var en helt fantastisk oplevelse at være med."
Tidligere på dagen vandt Mikkel Maarbjerg og Daniel Kruse Dessertkonkurrencen, hvor man for første gang dystede i par. Vinderholdet var oppe imod et stærkt felt af dessertkokke, Bent Stiansen og Per Hallundbæk, Hans Beck Thomsen og Thomas Pasfall.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025