Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.
”Det er da bedre, end vi måske lige havde regnet med. Det giver noget ro og noget tryghed, for det er da altid sjovere, at der er penge på kontoen. Vi ved dog, at det også hurtigt kan vende igen,” lyder det fra medejer og køkkenchef Jakob Jensbye.
Af det nyligt offentliggjorte regnskab fremgår det også, at restauranten havde syv ansatte i 2021, mens der var fem året inden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør
26-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
26-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
26-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
26-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
26-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
26-04-2024