Madens Folkemøde oplevede sit hidtil bedste år, da knap 10.000 gæster og 200 virksomheder og organisationer i pinsedagene besøgte Engestofte Gods på Lolland for at samles om mad. Det skriver Foreningen Madens Folkemøde i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Ifølge foreningen er både antallet af besøgende og opbakningen fra erhvervsliv og organisationer det hidtil største, Madens Folkemøde har oplevet. Og det er noget, som foreningens formand er taknemmelig for.

”Det er gået over al forventning, og vi er lidt paf over den store opbakning”, siger Kasper Fogh Hansen, formand for Foreningen Madens Folkemøde, i pressemeddelelsen.

Læs hele historien her.

Ferieparker hitter blandt danskerne – flere vil på ferieophold end før corona

Ferielysten er tilbage. Danskerne vil ud at have oplevelser igen ovenpå to års stilstand med ferier i både ind- og udland. Særligt weekendferier og hverdagsferier er for alvor blevet populære, og sammenligner man med tal fra 2019 – fra før pandemien ramte og lukkede alle rejsemuligheder ned – så er antallet af danskere, der booker ferie i Danmark og udlandet steget med 45 %. Det viser tal fra ferieparkkæden, Landal GreenParks.

To millioner gæster hos sønderjysk hovedattraktion

Der ventede Anna Høegh Larsen og hendes bedsteforældre noget af en overraskelse, da de i sidste weekend ankom til Universe Science Park i Nordborg. Da den 8-årige Anna scannede sin billet, begyndte Broager Frivillige Brandværnsorkester pludseligt at spille. Det skyldtes, at Anna Høegh Larsen var gæst nummer to millioner, der har besøgt den sønderjyske oplevelsespark, siden den åbnede i 2005.

Madens Folkemøde fejrer maden midt i en fødevarekrise

”Jeg opdaterer vejrudsigterne konstant, det er det, jeg har allermest travlt med lige nu,” siger Kasper Fogh Hansen. Han er bestyrelsesformand for Madens Folkemøde, og mener ikke, der er er ret meget mere han kan gøre, inden de første af flere tusinde besøgende kommer til Engestofte Gods på Lolland her til formiddag, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind