Efter et katastrofalt 2020, der bød på coronanedlukninger og et blødrødt regnskab, har 2021 vist sig væsentligt bedre for Billunds største turistattraktion, Legoland. Bundlinjen af forlystelsesparkens regnskab for det forgangne år viser et overskud på 58,5 millioner kroner efter skat, hvilket er markant bedre end 2020, da Legoland leverede et underskud på næsten 30 millioner kroner, skriver JV.dk.

Den primære årsag til den store fremgang skal findes i, at 2021 langt fra var præget af corona i samme omfang som året i forvejen. Der var dog enkelte restriktioner i begyndelsen af året, og det påvirkede regnskabet for årets første kvartal negativt.

”Den gradvise – men meget langsomme – åbning af landet frem mod juni betød, at de danske gæster stille og roligt kom tilbage, mens al aktivitet fra forretningskonferencer og mødeaktivitet lå helt stille,” skriver Legoland i sin årsberetning.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Log ind