Sjældent har turismen været ramt af så mange eksterne faktorer og usikkerhedsmomenter – og det gør det for alvor vanskeligt at forudsige, hvordan danskerne vil tilbringe den forestående sommerferie 2022.

Men en dugfrisk analyse fra analyse- og rådgivningsvirksomheden Wilke kaster lys over danskernes ferieønsker.

27 pct. svarer i maj, hvor analysen blev foretaget, at sommerferien først bliver planlagt til sommer. Og den tendens ser ifølge Wilke ud til at være mere udbredt i aldersgruppen +60 år. Det betyder for turismens aktører, at der er en meget stor målgruppe, der stadig kan påvirkes med markedsføring, forklarer Gitte Mikkelsen, senior konsulent hos Wilke.

Læs hele historien her.

Rekonstrueret dansk badehotel kom godt fra start

”Vores restaurant er utroligt populær, så bordreservation er absolut påkrævet,” står der på Bandholm Badehotels hjemmeside. Hotellet var tidligere på året gennem en meget omtalt konkurs. Den endte med nye ejere i form af erfarne erhvervsfolk fra hotelbranchen. I spidsen for de nye ejere er Allan L. Agerholm, bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment og tidligere koncernchef i Bella Center-gruppen, fortæller Standby.dk.

Mange booker designersuite på københavnerhotel

Familieejede danske Absalon Hotel Group med 343 værelser på sine tre hoteller på Vesterbro – Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen – kører i denne tid med en gennemsnitlig belægning på op mod 95 procent. Det siger administrerende direktør Karen Nedergaard, tredje generation i spidsen for hotelgruppen, til STANDBY.DK.

Forlystelsespark: ”Rekordsalg af sæsonkort og flotte besøgstal”

Et rekordhøjt antal solgte sæsonkort og flotte besøgstal i sæsonens første tre måneder har fået Fårup Sommerland til at udvide åbningstiderne i ugerne 28, 29 og 30. Samtidig havde parken allerede inden sæsonstart valgt at udvide antallet af åbningsdage med 17 procent. Således er Fårup bedst muligt rustet til at håndtere den store interesse for at besøge forlystelsesparken i år, skriver Blokhus.dk.

Log ind