Fra den 24. juni kan lokale og besøgende se frem til endnu en oplevelse på slotsgrunden i Odsherred, når Dragsholm Slot Madhus åbner i den historiske bygning Herskabsstalden.

Det begyndte med en idé i 2016. En idé om at skabe et kulinarisk centrum i en kulturhistorisk bygning, der kunne bidrage til udviklingen af områdets lokale fødevareproduktion – præcis som Dragsholm Slot gennem tiden har været en drivende faktor i moderniseringen af landbruget i Nordvestsjælland.

Nu er den idé realiseret i samarbejde med LAG Midt-NordvestSjælland og den filantropiske forening Realdania. Fredag den 24. juni åbner Dragsholm Slot Madhus i Herskabsstalden, der i det seneste år har gennemgået en omfattende restaureringsproces.

”Efter flere års planlægning, arbejde og coronakrise er vi stolte over nu endelig at kunne byde vores gæster indenfor i den restaurerede Herskabsstald. Idéen med projektet har fra starten været at bevare den historisk unikke bygning, men i lige så høj grad at bevare og aktualisere historien om slottet som en drivkraft for udvikling i området,” udtaler Mads Hylleholt Bøttger, ejer af Dragsholm Slot, og fortsætter:

Dragsholm Slot Madhus kommer til at indeholde en ny reception for gæster til slottet, en kombineret café og vinbar, en gårdbutik og et innovativt Food Lab. Udover et mere uformelt spise- og drikkemiljø for hotellets gæster og besøgende udefra er tanken, at huset gennem det nye Food Lab skal hjælpe små, lokale virksomheder med udvikling af forædlede fødevarer.

Læs hele historien her.

Tag med på messe: Formland Autumn med øget kulinarisk fokus

Gastronomi og kulinariske oplevelser har aldrig fyldt så meget på interiør- og designmessen Formland, som det er tilfældet på den nært forestående Autumn-udgave. I den nye Event-Zone venter således et overflødighedshorn af spiserelaterede aktiviteter, ligesom et væld af profilerede aktører på madscenen indfinder sig i det både kreative og inspirerende område.

Log ind