Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Både nye og gamle medarbejdere kan have glæde af et overblik over deres pensionsordning i PensionDanmark. Ordningen er først og fremmest en opsparing til alderdommen, men den indeholder også en række forsikringer, der sikrer medarbejderne og deres familier. For eksempel hvis de skulle få en kritisk sygdom, blive førtidspensioneret eller dø inden pensionsalderen.

Medarbejderne på HORESTAs overenskomster har også en sundhedsordning i PensionDanmark, hvor de bl.a. kan få gratis behandlinger ved en fysioterapeut eller kiropraktor. De har også adgang til Online Læge og Online Psykolog, ligesom de kan få hjælp til hurtig udredning via Hurtig Diagnose.

Medarbejdernes sundhedsordning er med til at holde dem sunde og raske på jobbet, og som virksomhed kan I også få rådgivning om fx sygefravær via PensionDanmarks sundhedsteam.

Man er altid velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsteam på 7012 1335 Har man brug for rådgivning om medarbejdernes pension, kan man ringe til PensionDanmarks virksomhedsrådgivning på 7012 1340. Telefonerne er åbne alle hverdage kl. 8-18.

Du kan læse mere om medarbejdernes ordning her.

Ændringer for elever ansat på HORESTA/HK overenskomst

Hvis I beskæftiger HK elever, som i dag er ansat under reglerne i HK overenskomst, Landsoverenskomst mellem HK Privat og HORESTA Arbejdsgiver skal I være opmærksomme på ændring i pension og overenskomstforhold.

Log ind