Noma har netop annonceret, at de sæson, som de går ind i nu bliver den sidste i 2022. Til efteråret rejser René Redzepi og resten af Noma-holdet nemlig igen ud i verden for at søge efter inspiration, skriver MigOgKbh.dk.

Når de kommer tilbage i 2023 kan de fejrer 20-års jubilæum men også slutningen på Noma, som vi kender det.

Noma holder stadig kortene tæt, men på deres Instagram kan man læse, at der er store ændringer i sigte i 2023. Faktisk de hidtil største – og det siger ikke for lidt om et sted som Noma, der hele tiden nytænker dem selv.

Læs hele historien her.

Hjemløse anmelder gourmetrestauranter

Hjemløse og udsatte unge fra bostedet Skjoldbo er blevet anmeldere af restauranter i den dyre ende af skalaen. Det skal give de unge mere selvtillid, skriver TV Syd.

Restaurant har lavet millionoverskud: ”Det giver en tryghed - men vi ved, at det også hurtigt kan vende”

Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

Log ind