Andreas Karlsson er adm. direktør for Sticks’n’Sushi og har allerede stået i spidsen for en gennemgribende ekspansion af konceptet til udlandet – herunder Tyskland, hvor kæden har opnået stor succes med grønne menuer, skriver FødevareWatch.dk.

”Jeg har været i den her branche stort set hele mit liv. Og jeg har hele tiden sagt til mit team, at de er heldige at arbejde i den. Jeg er en meget ydmyg person. Jeg er altid fokuseret på at skabe resultater, og jeg vil selvfølgelig gerne skabe en succes – men det er ikke så vigtigt for mig at vise det.,” siger Andreas Karlsson.

Læs hele historien her.

Åbner landets første rendyrkede tartelet-restaurant

Tarteletten er i den grad i centrum i den nyåbnede restaurant Tartel i Rødovre Centrum. Faktisk er der ikke andet spiseligt på menukortet, men til gengæld kan gæsterne også se frem til at blive mætte på gode oplevelser og underholdning fra syngende tjenere. Tartel er nemlig ikke som restauranter er flest. Den nye børnevenlige familierestaurant er på mange måder helt sin egen, skriver SN.dk.

Log ind