Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er blot seks måneder siden, at restauranten Jatak med den canadiske kok Jonathan Tam i spidsen åbnede i København. Men trods den korte eksistenstid kunne spisestedet mandag glæde sig over sin første Michelin-stjerne ved den årlige uddeling, skriver TV2 Lorry.

”Vi skal stadig lige sluge den. Men det er stort for holdet at få den her anerkendelse for vores hårde arbejde. Det er det vi tager med. Det er jo chefkokken man ofte ser, men det kræver et hold det her. Vi har været heldige med at få et fremragende hold. Vi har stadig meget potentiale, selvom vi har opnået meget på så kort tid,” siger Jonathan Tam til TV 2 Lorry.

Jonathan Tam har nemlig tidligere været ansat på de Michelin-anerkendte restauranter Noma og nu hedengangne Relæ, som har var køkkenchef for i en årrække. Men for et halvt år siden besluttede han sig for at starte sin egen restaurant i hjertet af Nørrebro.

Læs hele historien her.

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind