Det er blot seks måneder siden, at restauranten Jatak med den canadiske kok Jonathan Tam i spidsen åbnede i København. Men trods den korte eksistenstid kunne spisestedet mandag glæde sig over sin første Michelin-stjerne ved den årlige uddeling, skriver TV2 Lorry.

”Vi skal stadig lige sluge den. Men det er stort for holdet at få den her anerkendelse for vores hårde arbejde. Det er det vi tager med. Det er jo chefkokken man ofte ser, men det kræver et hold det her. Vi har været heldige med at få et fremragende hold. Vi har stadig meget potentiale, selvom vi har opnået meget på så kort tid,” siger Jonathan Tam til TV 2 Lorry.

Jonathan Tam har nemlig tidligere været ansat på de Michelin-anerkendte restauranter Noma og nu hedengangne Relæ, som har var køkkenchef for i en årrække. Men for et halvt år siden besluttede han sig for at starte sin egen restaurant i hjertet af Nørrebro.

Læs hele historien her.

Åbner landets første rendyrkede tartelet-restaurant

Tarteletten er i den grad i centrum i den nyåbnede restaurant Tartel i Rødovre Centrum. Faktisk er der ikke andet spiseligt på menukortet, men til gengæld kan gæsterne også se frem til at blive mætte på gode oplevelser og underholdning fra syngende tjenere. Tartel er nemlig ikke som restauranter er flest. Den nye børnevenlige familierestaurant er på mange måder helt sin egen, skriver SN.dk.

Log ind