Sommerferien er over Hindsholm, og det mærker Tobias Wind Tofte. I marts var der et generationsskifte på Café Kirkeladen, og Tobias overtog roret fra sin mor, Bolette Wind Tofte, der trådte tilbage efter 11 år som køkkenchef, skriver Fyens.dk.

Han fortæller, at overleveringen er gået over al forventning, og med den nye chef er der kommet nye idéer - som for eksempel onlinebooking.

”Vi er i ny og næ desværre nødt til at afvise gæster, der ikke har bestilt plads, simpelthen fordi der ikke er plads,” beklager han.

Det skal imidlertid siges, at gæsterne ikke får en blank afvisning. I stedet prøver sørger Tobias for, at personalet guider folk videre til de lokale kollegaer.

Læs hele historien her.

Konferencespecialister slår rekord

Danske Konferencecentre har historisk stor succes med personlig mødebooking. Foreningen, som er en sammenslutning af næsten hundrede uafhængige møde- og konferencecentre, placerede i 2021 bookingordrer for over 100 millioner kroner hos partnerne. Det er en ordrestigning på 25 procent over to år, og i år kan de se frem til endnu et rekordår.

Restaurant melder om alt udsolgt resten af året

De havde ikke regnet med det. De var faktisk stoppet med at stræbe efter anerkendelse og hæder i form af endnu en Michelin-stjerne. Derfor kom det som en endnu større overraskelse, da Restaurant Frederikshøj fik tildelt to Michelin-stjerner som et af få spisesteder i hele Jylland, skriver Jyllands-Posten.

Log ind