Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I mange amerikanske stater er Fried Chicken og Crispy Chicken tæt på at være den uofficielle nationalret, og “retten” har da efterhånden også gjort sit indtog i resten af verden. Den 5. september åbner Mida’s Hot Crispy Chicken som madbod i Arkaden Food Hall midt i Odense, skriver MigOgOdense.dk.
Inspireret fra det mexicanske og amerikanske køkken, tilbereder kokken og ejeren, Walid, forskellige retter med crispy fried chicken.
Walid har udviklet hans egne sammensætninger, krydderiblandinger, marinader og specialdressinger der giver dig den bedste smagsoplevelse, usammenligneligt med andre crispy fried chicken oplevelser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025