Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I mange amerikanske stater er Fried Chicken og Crispy Chicken tæt på at være den uofficielle nationalret, og “retten” har da efterhånden også gjort sit indtog i resten af verden. Den 5. september åbner Mida’s Hot Crispy Chicken som madbod i Arkaden Food Hall midt i Odense, skriver MigOgOdense.dk.

Inspireret fra det mexicanske og amerikanske køkken, tilbereder kokken og ejeren, Walid, forskellige retter med crispy fried chicken.

Walid har udviklet hans egne sammensætninger, krydderiblandinger, marinader og specialdressinger der giver dig den bedste smagsoplevelse, usammenligneligt med andre crispy fried chicken oplevelser.

 

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind