Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, som i disse dage fejrer sin 14 års fødselsdag, er mere aktuel en nogensinde.
“Når en børnefamilie skal bruge over 5.800 kr. ekstra årligt på mad, rykker kampen mod madspild op i en helt anden liga,” siger bevægelsens Stifter Selina Juul.
“Lige nu oplever vi i Stop Spild Af Mad en stor efterspørgsel fra danskere efter konkrete råd og tips om at undgå madspild. Folk har ikke råd til at smide maden ud.”
Stop Spild Af Mad oplever også stigende pres fra de økonomisk trængte familier og udsatte danskere. Den store landsdækkende gratis portal for donation og modtagelse af overskudsmad, GratisMad.dk, som i august sidste år blev indviet af Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn, gik fra 30.000 besøg i august 2021 til i alt over 180.000 besøg i dag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024