Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Allerede som 15-årig kom hun i lære som smørrebrødsjomfru på Vendelbohus med arbejdssted på Hotel Klitbakken i Løkken. Efterfølgende havde hun arbejde på flere af Løkkens restauranter, hvor hun har været med til at skabe gode madtraditioner i Løkken, skriver Ligeher.nu.

I 2003 valgte hun at blive selvstændig og købte Restaurant Løkken Strandgård. Den betjener ikke alene feriecenterets 40 lejligheder. Restauranten er også velanskrevet for sin gode danske mad til familiefester både i og ud af huset samt foreningsarrangementer året rundt.

”Men nu glæder jeg mig til at holde fri. Blandt andet ser jeg frem til at kunne være sammen med børnebørn og ikke mindst holde jul og nytår med familien uden at skulle på arbejde,” siger Janjette Træholt.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind