Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fransk klassisk simremad, men som en burger? Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Michelinkokken Jonathan Berntsen fra restauranten The Samuel i Hellerup Og McDonald’s. Kokken har lavet en McDonalds-burger med udgangspunkt i klassikeren over dem alle fra det franske køkken: Boeuf Bourguignon, skriver MigOgKbh.dk.
”Jeg har altid elsket Boeuf Bourguignon, så for mig var det en sjov og anderledes udfordring at forsøge at lave en burger, som jeg på en eller anden måde tænker på som den ultimative comfortfood,” fortæller chefkok på michelinrestauranten The Samuel, Jonathan Berntsen.
Resultatet kan man smage fra tirsdag d. 18. januar 2022 i alle landets McDonalds-restauranter: Homestyle Beef Burgundy by Berntsen. Det er første gang for den verdensomspændende gigant, at der er rødvin i en burger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse
08-05-2024
-
Midlertidig lempelse af kontantreglen
08-05-2024
-
Overnatningsrekord for hotellerne i første kvartal
08-05-2024
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard tester nyt stort skridt mod emballagefri dine-in
08-05-2024
-
Balder indgår lejeaftale med Go Hotels på Hotel Østerport
08-05-2024
-
Skagens største hotel bygger for tocifret millionbeløb
08-05-2024
-
Strawberry udvider sin portefølje i Danmark med The Reef
08-05-2024
-
Stort hotel slår dørene op efter gennemgribende renovering
08-05-2024
-
Ny ansøgningsrunde: 82 millioner kroner skal uddeles til kyst- og naturturismen
08-05-2024