De slog dørene op til deres første restaurant på Nørrebro i marts 2019. Siden har de corona til trods haft stor succes med deres særlige koncept, og det betyder, at de har udvidet biksen til først Vesterbro og nu også i Valby.

Der er tale om det særlige koncept Pico Pizza, der nu åbner i Valby, skriver Valbyliv. Det nye spisested kommer til at adskille sig markant fra de to andre restauranter på særlig et væsentligt parameter: Størrelsen.

Det fortæller administrerende direktør i Pico Pizza, Rasmus Christensen:

”Valby har faktisk hele tiden været vores førsteprioritet, siden vi blev enige om at udvide. Vi vil gerne udbygge vores koncept, og her har vi muligheden for at lave noget, der i høj grad appellerer til den lokale fællesskabsfølelse med en restaurant, hvor folk fra lokalområdet kan mødes med vennerne, familien eller tage en date om søndagen”.

Læs hele historien her.

Nye butiksåbninger hæver toplinjen i Dominos danske forretning

Syv nye butiksåbninger har hjulpet Dominos og dets danske aktiviteter med at hæve toplinjen i seneste regnskab. Det danske selskab bag pizzakæden, Ausmark ApS, er ejet af Den australske koncern Dominos Pizza Enterprises, som købte selskabet efter dets konkurs i 2020, skriver FødevareWatch.dk.

Nu åbner Nordjyllands nye McDonalds

Det summer af aktivitetet i udkanten af Nykøbing. Tømrere, elektrikere og brolæggere piler ind og ud mellem hinanden, mens sidste hånd bliver lagt på det, der skal blive til McDonald's restaurant nummer 99 i Danmark, skriver Nordjyske.

Log ind