De slog dørene op til deres første restaurant på Nørrebro i marts 2019. Siden har de corona til trods haft stor succes med deres særlige koncept, og det betyder, at de har udvidet biksen til først Vesterbro og nu også i Valby.

Der er tale om det særlige koncept Pico Pizza, der nu åbner i Valby, skriver Valbyliv. Det nye spisested kommer til at adskille sig markant fra de to andre restauranter på særlig et væsentligt parameter: Størrelsen.

Det fortæller administrerende direktør i Pico Pizza, Rasmus Christensen:

”Valby har faktisk hele tiden været vores førsteprioritet, siden vi blev enige om at udvide. Vi vil gerne udbygge vores koncept, og her har vi muligheden for at lave noget, der i høj grad appellerer til den lokale fællesskabsfølelse med en restaurant, hvor folk fra lokalområdet kan mødes med vennerne, familien eller tage en date om søndagen”.

Læs hele historien her.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind